Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Sziasztok! Nekem sajnos már a második Remarkable 2 készüléket cserélik gariban!
Az elsőt június 8-án kaptam meg, két hónap használat után szó nélkül cserélték!( hiba: szellemképes, beszürkült képernyő, állandósult vonalak.
A csere készüléket szeptember 3-án kaptam kézhez, 3-4 nap elteltével már jelentkeztek hibák: nem reagált kézmozdulatokra, ha kiléptél egy pdfből a készülék megnyitott egy másik pdfet, vagy akár tovább lépkedett akár a törlésig, anélkül, hogy hozzáértem volna. Napi nyolc-tíz újra indítással tudtam csak vele dolgozni, két hét alatt 5 Faktori Reset sem segített. Jeleztem a cég felé, videót is küldtem, azonnal jelezték hogy cserélik, holnap adom át a DHL-nek.
Remélem hogy három hónap alatt cserélt harmadik készülék most már használható lesz!
Másoknál nem jelentkeztek hibák?
Ettől függetlenül nagyon megszerettem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest