Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Most magam ellen beszélek, mert én nagyon szeretem a ReMarkable 2 tabletemet, létezik hasonló eszköz Androiddal is. Sőt! lesz olyan ami színes kijelzős is.

Ezek az Android miatt, jóval többet tudnak mint a ReMarkable 2.
Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mi a létjogosultsága a ReMarkable 2 tabletnek?
Erre én csak szubjektíven tudok válaszolni. Megszerettem.. És nem akarok az Androiddal szívni.. Nem akarok millió funkciót, vírusokat, google áruházat stb..
Jegyzetelni és olvasni akarok, mint egy papíron. Elsőre nekem is fura volt ez a szemlélet. (IT-s vagyok egyébként) De tényleg jó az a filozófia, hogy az ember ki tud szakadni az okos kütyük világából. És mégis minden könyv/ jegyzet megvan egy helyen.
Apró, tényleg jelentéktelen "hiba" hogy a RM2 nem színes. De ez a legkevesebb, tényleg...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest