- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked Az
csendes újonc
válasz
gyulavezir
üzenetére
Sajnos azzal kezdtem a kommentem hogy Januar vegere erne ide Ali-rol, es ezert kernek alternativat itthon SOS ben megvehetore ami meg minosegben OK es a fa ala bekerulhet.
Ertem amit mondasz, es alapvetoen meg egyet is ertek, de az RM2 eseteben sajnos olyan szinten van elarazva hogy 1 tokert + 1 tollert gyakorlatilag annyit kell fizetni mint magaert a termekert. Nalam vannak hatarok. A megtehetnem, de nem fogom tipikus esete. Szamomra nem er egy tok ennyit.
Tehat tovabbra is varnek alternativat mire hogy keressek, vagy mi lehet jo "case", "tok" nak.
Koszonom ha segitetek!
N.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest