- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Két napja van meg ez a telefon (a 8/256-os verzió), egy 4/128-as Poco M3-ról váltottam, az három évig szolgált hűségesen, de eléggé belassult, meg újabban a MIUI launcher is fagyott és újraindult párszor.
Általános használatra vettem, nem játszom, fotózás is csak néhanapján, csak kommunkáció, netezés, YT, FB, ilyesmi. Erre tökéletes. A korábbi telónál kicsit gyorsabban merül az akkuja, valszeg a 120 Hz-es képernyőbeállítás miatt, most visszaváltottam 60 Hz-re. Megjött rá a HyperOS és a 14-es Android, egyelőre nem látok lényeges különbséget a korábbihoz képest.
Teljesen működő Gcam-et még nem találtam rá, egy 8.7-es BSG-t tettem fel egyelőre, de nem működik teljes körűen, pl. 60 fps vidózás nem megy. Igaz, nem fullos a camera2 API kompatibilitása, csak Level 3-as. Bezzeg a Pocónál full kompatibilitásom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest