- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
Szerintem nem mindenki kizárólag az online része miatt vette meg a játékot, én pl. A Story része miatt és kíváncsi leszek, hogy eljutok e valaha oda, hogy az Online-al toljam, vagy, hogy egyáltalán a Story végére érek majd. Ne feledjük, ez nem egy Online játék megspékelve egy kis mondvacsinált offline résszel.
-
Danecay
addikt
Arra értettem, hogy feltörték a PC-s verziót így ingyen beszerezhető és játszható
-
Danecay
addikt
Csak érdekesség gyanánt, úgy néz ki eddig tartotta magát a játék és ez is a crackerek áldozatává vált. Pár nap híján így is bírta egy évig.
-
Danecay
addikt
Üdv!
Nem rég vettem meg a játékot, gyakorlatilag alig játszottam vele de a save game állás máris több mint 11 %-ot mutat story módban. én rendszerint elég lassan haladok játékokban, ezért is furcsállom az állás %-os állását, mert még most is mondhatni majdnem tutorial jellegű küldetéseket csinálok. Normális ez így? Igaz túl sok mellékküldetést eddig még nem vettem és nem is tudta felvenni, csak sodródtam a játékkal, de mi lesz, a tartalom nagyobb részét majd a megnyíló mellékküldetések adják majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest