- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaver1337
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Karácsony alkalmából tegnap megleptek egy Logitech x-530as hangfal szettel, ami remekül működik, szépen szól mindegyik hangfal DVD filmek esetén, viszont ha csak mp3-at hallgatok, vagy sima filmet nézek, akkor csak 2.1-es része szól. Ezt vágom miért, mert sima 2 hangsávos audiót nem küld 5.1-re...és ez lenne a probléma amihez segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy zene hallgatás közben is mind az 5 hangfal szóljon. Olvasgattam és sokan írták h megoldható, csak nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan. Külön hangkártya nincs benne, azt hiszem egy sima alaplapi integrált hangkártya van benne ( Realtek HD Audio Definition ALC889).
Nem tudom mi lenne a megoldás, így is megoldható gépen belül, vagy vegyek hozzá 1 hangkártyát. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HTML szerkesztés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest