Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaver1337
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Karácsony alkalmából tegnap megleptek egy Logitech x-530as hangfal szettel, ami remekül működik, szépen szól mindegyik hangfal DVD filmek esetén, viszont ha csak mp3-at hallgatok, vagy sima filmet nézek, akkor csak 2.1-es része szól. Ezt vágom miért, mert sima 2 hangsávos audiót nem küld 5.1-re...és ez lenne a probléma amihez segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy zene hallgatás közben is mind az 5 hangfal szóljon. Olvasgattam és sokan írták h megoldható, csak nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan. Külön hangkártya nincs benne, azt hiszem egy sima alaplapi integrált hangkártya van benne ( Realtek HD Audio Definition ALC889).
Nem tudom mi lenne a megoldás, így is megoldható gépen belül, vagy vegyek hozzá 1 hangkártyát. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- RAM topik
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest