Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #8696 üzenetére
"nem áll a ZTE mögött sem semmiféle szeretetszolgálat, hogy új telefonokat dobáljon hozzánk, a visszavitt több ezer darabot meg mind a laboratóriumokban vizsgálják valószínűleg szorgosan..."
Szerintem meglepődnénk, ha megtudnánk mennyiből raknak össze Kínában egy ilyen készüléket :-) hihetetlenül pörög a gazdaságuk és fillérekből csinálnak mindent- ÉS!!! fillérekből szállítják a világ bármely pontjára!- pedig tudjuk, hogy a ZTE nem is annyira gagyi cuccokat gyárt.
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #8696 üzenetére
megveteteik? ezt nem értem? csak a készüléket adod vissza, ami hibás. hátlap, akksi, headset, doboz marad nálad. A cserekészülék nincs külön bedobozolva, csak mag a készülékváz jön zacsiban. Az eredetileg vásárolt eleve dobozban van, maga a doboz van leragasztva, azon belül nekem is csak egy kis lezáratlan zacskóban volt.
Zsolt72 - én külön rákérdeztem ma, hogy sima dobozos új készüléket nem kaphatok-e cserébe és azt válaszolták, hogy nem, mert azok más készletet képviselnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest