Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ASRMartyn
üzenetére
Véletlenül sem hergeltél fel. Csak kicsit már unalmasak ezek a kérdések. Másrészt ezek a rendszerrel (Android) kapcsolatos, általános kérdések, nem a telefonhoz kapcsolódóak.
A droid=windows dologhoz. Igen, még véletlenül sem olyan. Másrészt fogalmam sincs, te 1GB-vel hogy futtatál Win hetet, probléma nélkül, 500 MB felhasznált memória mellett, mert ilyen vassal valami szenvedés használni (tudom, két évig csináltam). Illetőleg a Win nem válogatva zárja be a programokat, ha elfogy minden elérhető memória, hanem fogja, és a legtöbbet fogyasztókat kilövi, akár előtérben fut, akár háttérben (tapasztalat). Ellenben a droid a háttérben futó alkalmazásokat zárja be, vagy csökkenti azok memóriafelhasználását, vagy szünetelteti a futásukat. Szóval kicsit más...
-
Cooler96
aktív tag
válasz
ASRMartyn
üzenetére
Mert fel kelle tenned a custom romot hozzá,amihez rootolni kell a telót(ami garanciavesztéssel jár) (és egy jó tanács,segíts először magadon,próbáld feltalálni magad,nem kell mindent megkérdezni,előtte utána kell nézni(ne vedd magadra)) ha magad csinálod,szerintem sokkal nagyobb élvezet felfedezni a telót/rendszert,de ez már csak egyéni vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tényleg ez a gyári romban nem elérhető.... ott aszem nem tudsz ezzel mit kezdeni... 5-öt ad és kész... mégegyszer bocs.