Hirdetés
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem október óta van meg a telefon, azt hiszem az elsők között rendeltem meg. Nekem is az volt a benyomásom, hogy rendkívül takarékos kis telefon - régebben kibírt 4-5 napot. Aztán, ahogy nálad is, kb 1,5-2 hónapja elkezdte ezt a merülős dolgot. Sajnálom, mert eddig nem volt vele különösebb bajom. Se lock screen fagyás, se kikapcsolgatás nem volt. Ez viszont rendkívül idegesítő, úgy, hogy nem csinálok vele semmit - az utóbbi időben kaptam céges telefont, úgyhogy azt használom, ezt pedig átirányítom arra az előfizetésre - 1,5 napot bír ki. Tegnap este 50%-on volt még az akksi, ma reggel meg már kérte a töltőt (18%). Úgy, hogy az asztalon volt az éjjel (kikapcsolt wifi, mobilnet, gps). Szóval, nem tudom. Ha az elején is ilyen lett volna, lehet, hogy nem problémáznék, de így...
Már próbáltam mindenféle megoldást (bocs, a V2-t még nem): először B06 volt fenn OTA-val telepítve, azon gyári visszaállítás többször. Aztán próbaként feltettem a Next V3-at. Majd a merülés újraindulása után ott is gyári visszaállítás. Ezek után jött a B04... de a történet ugyanaz. Szóval én holnap megyek a T-be aztán meglátom mire jutok velük. De ez nem mondható normálisnak. Ha ennyire pörög a háttérben valami, egy idő után tönkrevágja az akkut is ez a folyamatos merítés-töltés. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kb. másfél hónapja. Igen, csupaszon is ilyen. Nem merül drasztikusan, de érezhetően nem olyan az üzemidő, mint eddig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest