- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #15034 üzenetére
"Szerintem touch panel csere volt az újabb szállítmánynál"
Nem volt. Akkor a B03-as kernellel meghalna az egész érintés.
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van.
"
A B06-os egy jóval frissebb forrásból van, mint a B04. Rengeteg dolgot javítottak, frissítettek benne. Butaságot beszélsz, azt kell hogy mondjam sajnos. Ha már csak magában az egyik legfrissebb kernel állapotot veszem alapul, azért is megéri frissíteni rá, de több 100 másik van mellette, ami azóta az AOSP felől jött.Viszonyításképpen a B04 alapja kb. tavaly májusi ICS, a B06-os meg nagyjából decemberi...
@kennystyle:
Cseréld ki az USB kábelt, mert rossz. Az enyém semmit sem kapcsolgat és semmi esetre sem normális dolog!
-
kennystyle
aktív tag
válasz
kelzsoca #15034 üzenetére
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van."
Épp ezt akartam írni én is, hogy semmi változást nem vettem észre, csak hogy gyorsabban merül az akksi, azt meg nehéz lenne pozitívumként értelmezni. Ha lesz egy kis időm foglalkozni ezzel visszatolom a gyári B04et.
Közben most nézem, hogy amíg töltőn van pár percenként bekapcsolja a képernyőt aztán 1 perc múlva elsötétedik... Lehet ezt nyomja töltő nélkül is és ezért is merül gyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest