- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennystyle
aktív tag
válasz
kelzsoca #15034 üzenetére
"Mondhatnám azt is, hogy a B06 nem jó semmire, csak van."
Épp ezt akartam írni én is, hogy semmi változást nem vettem észre, csak hogy gyorsabban merül az akksi, azt meg nehéz lenne pozitívumként értelmezni. Ha lesz egy kis időm foglalkozni ezzel visszatolom a gyári B04et.
Közben most nézem, hogy amíg töltőn van pár percenként bekapcsolja a képernyőt aztán 1 perc múlva elsötétedik... Lehet ezt nyomja töltő nélkül is és ezért is merül gyorsabban.
-
kennystyle
aktív tag
Ti nem vettetek észre akksi idő csökkenést B06 óta ?
December óta van meg, gyári ROM-mal használtam azóta és 1-2 agyonnyomkodott nap kivételével mindig bőven bírta estig. A frissítés óta ~azonos használattal minden délután rá kell toljam a töltőre mert már 20-30% közt van, korábban kb ennyi maradt estére... Beállításokon nem variáltam semmit, fényerő automatikuson van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest