Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
gorogtibor
üzenetére
Én is még az elsők között vettem a telefont, eddig nekem is jó volt, de múlt héten egyszercsak kikapcsolt nekem is.

Utána nem csináltam semmit, gondoltam meglátjuk előjön-e még, és elő is jött, kb 3-4 nappal utána kikapcsolt megint...
Itt a fórumon több embernek is bevált úgy tudom az aksi kitámasztás, (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) én ezt e hét szerdán csináltam meg, most még megvárom hogy ez megoldja-e a kikapcsolgatást, ha igen akkor hanyagolom szerintem a cserét még, (a 2 év gariból még van idő) de ha ez és utána a B04 újratelepítés (root eltüntetése) után is csinálja, akkor beviszem majd én is a T-hez.A mobilnet szakadozás témára lehet van megoldás, van egy ötletem, bár 100%-ra nem írom még, mert még nem tudtam rendesen letesztelni pont a kikapcsolgatás miatt....

Szóval a 3g Watchdog lehet megoldást jelenthet erre, legalábbis eddig nálam bevált.
Ezt abból gondolom, mert amikor megvettem a telót akkor szokás szerint felraktam a szokott appjaimat, köztük mobilnet figyelésre a 3g Watchdogot is, és így kb dec. közepéig semmi gondom nem volt a mobilnettel..
Aztán miután leszedtem a Watchdogot mondván hogy ezt az ICS is tudja minek erre külön app azután kezdett megszakadozni a mobilnet legkésőbb 3-4 naponta.....
Először én is a T hálózatára gyanakodtam, de motoszkált bennem a gondolat hogy egy próbát megérne kikapcsolni az ICS-ben a mobil adatforgalom figyelést és visszarakni a 3g watchdogot, és azóta mióta visszaraktam egyszer sem szakadt meg a mobilnetem, bár nekem alapból sincs állandóan bekapcsolva...
Viszont pont a kikapcsolgatás miatt azóta nem ment 4 napnál többet a teló egyhuzamban, szóval még tesztelem a dolgot, remélem az aksi kitámasztás megoldja a kikapcsolgatást, és jövő héten már jobban le tudom szűrni a dolgokat...

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gorogtibor
üzenetére
Üdv!
Ne vacakolj vele! >> Szerviz! Csere lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő