Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz gorogtibor #11969 üzenetére

Én is még az elsők között vettem a telefont, eddig nekem is jó volt, de múlt héten egyszercsak kikapcsolt nekem is. :(((
    Utána nem csináltam semmit, gondoltam meglátjuk előjön-e még, és elő is jött, kb 3-4 nappal utána kikapcsolt megint...
    Itt a fórumon több embernek is bevált úgy tudom az aksi kitámasztás, (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) én ezt e hét szerdán csináltam meg, most még megvárom hogy ez megoldja-e a kikapcsolgatást, ha igen akkor hanyagolom szerintem a cserét még, (a 2 év gariból még van idő) de ha ez és utána a B04 újratelepítés (root eltüntetése) után is csinálja, akkor beviszem majd én is a T-hez.

A mobilnet szakadozás témára lehet van megoldás, van egy ötletem, bár 100%-ra nem írom még, mert még nem tudtam rendesen letesztelni pont a kikapcsolgatás miatt.... :W

Szóval a 3g Watchdog lehet megoldást jelenthet erre, legalábbis eddig nálam bevált.
    Ezt abból gondolom, mert amikor megvettem a telót akkor szokás szerint felraktam a szokott appjaimat, köztük mobilnet figyelésre a 3g Watchdogot is, és így kb dec. közepéig semmi gondom nem volt a mobilnettel..
    Aztán miután leszedtem a Watchdogot mondván hogy ezt az ICS is tudja minek erre külön app azután kezdett megszakadozni a mobilnet legkésőbb 3-4 naponta.....
    Először én is a T hálózatára gyanakodtam, de motoszkált bennem a gondolat hogy egy próbát megérne kikapcsolni az ICS-ben a mobil adatforgalom figyelést és visszarakni a 3g watchdogot, és azóta mióta visszaraktam egyszer sem szakadt meg a mobilnetem, bár nekem alapból sincs állandóan bekapcsolva... :)

Viszont pont a kikapcsolgatás miatt azóta nem ment 4 napnál többet a teló egyhuzamban, szóval még tesztelem a dolgot, remélem az aksi kitámasztás megoldja a kikapcsolgatást, és jövő héten már jobban le tudom szűrni a dolgokat... :)

Új hozzászólás Aktív témák