-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
housejoy
üzenetére
Muszáj lesz valahogy kiszenvednem ezt a nyolc hónapot még, de az is biztos, hogy a következő készülékem valami felsőkategóriás csoda lesz. Hardverben nem gyenge ez a cucc sem, de akárhogy nézem, kollégám Xperia P-je gyorsabbnak tűnt, Anyám most vett LG F6-ot, az egy villám ehhez képest (és mennyivel jobb is...), bár hardverben is erősebb, de a P viszont gyengébb...Számomra ez hatalmas csalódás, és már azt bánom, hogy nem küldtem vissza pár nappal a rendelés után, mikor előjött hívás közbeni minőségbeli probléma.
Nekem csak ez van, és a Wifi jelszó elfelejtősdi/nem vagy nehezen akarok csatlakozni/Wifi fagyás (lockscreen fagyásként is ismert), de az utóbbi időben olyan szinten megnőtt a gyakoriságuk, hogy nemhogy akadályozza a normális használatot, hanem szinte lehetetlenné teszi (sűrűn fordul elő, hogy emiatt nem tudok felvenni hívásokat).
Hiába is venném fel videóra a problémát, mikor mondtam a szervizesnek, hogy készítek hangfelvételt a jelenségről (a beszéd elhalkulás miatt voltam bent), azt mondta, az nem bizonyítana semmit.
Lehet neki kellene csapnom a földnek, és visszavinni, hogy "leesett", van rá biztosítás kötve...Cserélnék akár egy Xperia L-re is, azzal már kihúznám a hűség végét...
Jövő hét hétfőn megyek újra Pécsre, teszek még egy próbát, hátha másik szervizest fogok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő