Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Ok ezt értem és nagyon köszönöm! De....
Szerintem rosszul tettem fel a kérdést.
Azt szeretném tudni, hogy hogyan kezeli az XBMC ezeket a képeket. Legyen az fanart, vagy CD, DVD logo?
Hova menti a gépemen? Egyáltalán elmenti-e? Az mp3-ban tudom hogy benne van minden számban pl. a CD borító (Id3 tag).
Még egy!
A filmeknél a port.hu scrappert használom és érdekes módon az ékezetes betűk (Ő, Ű) nem jó, de csak a film műfaj megjelölésénél. Ezzel lehet valamit csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest