- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Tehát a wdtv soha nem lesz jó htpc-nek mert pl.:nem tudok vele internetezni meg office alkalmazásokat futtatni."
Ki az, aki egy HTPC-n internetezni meg officezni akarna?...
Egy HTPC szinten csak egy lejatszo. De annak ezerszer jobb, mint a WDTV. Nem arrol beszelek, hogy azert jobb egy HTPC, mert azon tudok Excelt futtatni (mi a fenenek akarnek egy HTPC-n ilyet csinalni? arra ott a rendes gepem), hanem azert, mert sokkal jobb lejatszo, mint egy WDTV. Kenyelmesebb, szebb, tobb formatumot ismer, jobban konfiguralhato, ilyenek.
stevve: ezek a Popcorn/WDTV/egyeb cuccok gyakorlatilag PC-k, Popcornon pl. Linux fut.
-
Olyan mint egy suzukit hasonlítanánk egy kamionhoz.
Ez tetszett. Egyébként én is pontosan így látom. A WD TV a maga kategóriájában jó, jobb a Popcorn-nál, ahogy eddig olvasgattam róla, de HTPC-nek nem nevezhető, mert hiszen alapból nem PC, ergo nem vehető egy kalap alá ezekkel.
zrek:
ELP válaszát kiegészíteném annyival, hogy a kétmagos Atom ha nem bírna el egy flash játékkal, az szomorú lenne.A DivX-en nincs mit gyorsítani, mert az nem terheli meg a CPU-t túlságosan, a youtubeHD meg teljes mértékben a forrástól függ, de én eddig nem néztem utána igazán eddig ezeknek, mert nem nagyon hiszek ezeknek a "HD" videóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciális Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest