- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Amikor megláttam, hogy gyak három generációt fed le a nyílt forrású meghajtó, miközben a zárt forrású driverek életben tartása az új kerneleken az egyik legnagyobb kihívás a visszamenőleges támogatás megőrzése miatt, hát nem fogott el az öröm, hogy finom legyek Mire találtam egy kernel-driver párt, amin az opencl rendesen működött, majdnem kihullott a hajam, és ez a 334 + 5.4.x. Elvileg a 390-ben is tökéletesen támogatott a hardverem, de a valóságban mégis szétomlik a fenébe, pedig az összes létező keresztfüggést darabonként átnéztem... Szóval beragadtam egy ezer éves kernelbe a kurva nvidia meg a zárt forrású szara miatt. Azért neked válaszoltam, mert látom hogy átérzed a nyomoromat.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
lev258
veterán
Nekem az van, csak nem U-s. És semmi baja már bő egy éve.
Az teljesen normális a kernelfejlesztésben, hogy sok bug bejelentés van. A súlyosságuk a lényeges kérdés.
Az Archwiki meg mindig részletes volt, az ott szereplő kerülő megoldások valószínűleg olyan hibákra vonatkoznak (legalábbis jó részük), amik a kezdeti időkben voltak jelen és már javítva lettek.
Jelenleg az AMD Linuxos driverei messzemenően jó minőségűek, időnként az Intel támogatást is túlszárnyalják. Nem akarlak meggyőzni semmiről, de újból hangsúlyoznám, hogy ha meg akarsz oldani konkrét problémákat, arra van lehetőség, csak tenni kell érte. Ha erre nem vállalkozol, akkor olyan rendszert használj, amivel elégedett leszel.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
lev258
veterán
Amit linkeltél, abban pont nem látok olyan gondokat, mint amiket írsz (mellesleg még csak nem is a rendes 5.14-es, hanem a legelső teszt verzió). Ha hibát tapasztalsz, jelents be, akkor gyorsabban megoldódik. Több értelmét látom, mint olyan rendszert használni, amit folyamatosan szidsz. Vagy használj Windows-t, ha ott nem jön elő ilyen.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest