- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
Flashback #577 üzenetére
Na, ez jó hír, ugyanis akkor futni fog a Mozzwald/RKDavis féle Flashstock. Én nem ezt a módszert használtam anno, így gyakorlati tapasztalatom nincs, de elvileg elég egyszerű használni. Két megoldás van, az egyik, hogy a működő Z2-dről backupot készítesz és azt ráflasheled a rosszra. Ekkor viszont sanszos, hogy ugyanazt a MAC címet kapják, és mint fentebb írtam, az nem túl szerencsés. A másik verzió, hogy saját magáról készítesz backupot és vissza is azt töltöd. Mivel ilyet még nem csináltam, nem tudom, hogy ez megörzi-e a beállításaidat, azaz visszaflashelés után ugyan ott leszel-e ahonnan kiindultál, vagy ott, amikor kibontottad a csomagot...
Viszont mivel az IZ2S fut, a gép tuti működőképes.Akármelyik verziót is tervezed flashelni, célszerű ezt is letöltened, hogy legyen kéznél egy működő uboot-os rendszered is, nem tudom, hogy a Flashstock csinál e backupot flashelés nélkül is, vagy csak azzal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest