- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Én viszont pont abban kételkedem hogy ugyanannyi megy át, kevesebbnek gondolnám.
Lassabb ventinél kisebb légnyomás a lelógó széleken még inkább arra terelődik a levegő mert nem bírja benyomni a bordák közé. Presze bemegy valamennyi de a 120-ass több lenne, amúgy nem a ventit cserélném kisebbre hanem legyen már a borda mérete 140-eshez illő. -
do3om
addikt
Kizárt hogy több levegő jutna át így a bordákon mint egy 120-al!! Hiszen nem fedi le, felesleges a teljes légszállítással számolni mivel úgy sem annyi jut a bordákra, hanem lényegesen kevesebb.
Vagy én gondolom rosszul?
Sok ventinél kilóg így a bordáról de az hogy mind a négy oldalon számomra jelentős pazarlásnak tűnik az átszellőztetésben. Nem hiszem el hogy csak az veszlik el amennyi lelóg hanem a környezetéből is ott áramlik át a levegő mert kisebb az ellenállása ott. Azért egy bordázaton nem egyzerű átfújni a levegőt ha megnézitek, elég rendesen lefojtja. -
do3om
addikt
Mért kel ekkora venti rá?
Sosem értettem hogy láthatóan inkább 120-as venti illene rá de rábasszák a 140-est, miközben minden oldalon rendesen lelóg. Lehet rosszul tudom de az áramló közeg a legkisebb ellenállás felé veszi az útját, vagyis a széleken több levegő szökik át mint a bordázat között. A jó meg az volna ha a venti mérete teljesen fedné a bordázatét de ez gyakran nem így van. Nem azt mondom hogy így nem jó, hanem felesleges és csak azt hiszik sokan jaj de jó 140-es a venti miközben egy 120-as is hozná sőt szerintem felülmúlná ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest