Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Routerek esetén általában nem az usb lehetőségei korlátozzák az elérhető letöltési sebességet. A 3g-n hiába lesz usb3, a letöltési sebesség 5-10 MB között lesz. Ami egyértelműen gyorsabb az a hálózati megosztás, íráskor 30 MB/s, olvasáskor akár 100 MB/s körüli sebességek is elérhetőek.
-
blash
tag
Ez a MI 3G csak kínai verzió, kínai felülettel, adapterrel. Megvárnám, hogy legyen padavan tamogatása, meg még jobb lenne, ha eu adapterrel is árulnák, mint az előd MI 3-at. Elvileg a MI 3 gyári firmware-jében is van transmission, csak épp nem tölt felfelé. Bár erről csak olvastam, mert rögtön tettem is rá prometheus szkripttel a padavan firmware-t. Ha jól rémlik ezek a leírások alapján csináltam: miui foruma, reddit. Április óta használom, azóta stabilan működik. Egy 64 gigás Sandisk Ultra Fit pendrive-ot tettem bele, ami alig áll ki a routerből, bár kicsit melegszik letöltéskor, de azért nem vészesen.
-
woodworm
veterán
Meg lehet próbálni, de sokkal előrébb nem vagy a wifi szempontjából. A tökéletes működéshez ugyanis kell az eeprom mentése, majd a szerkesztett verzió visszaírása. Ezt vagy végigcsinálod egy orosz szöveg google fordításából, vagy egy angol menürendszerben szépen sorban.
Nem tudom a letölthető fw mit tartalmaz, a prometheusban beállítható mi legyen beleforgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest