Hirdetés
- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
zserrbo
üzenetére
Naiv voltam, ha egy userguide-ot se olvasnak el, akkor az Androidot se fogják.
Csak unom már, hogy vendégségben mindig kérdeznek valamit és akár egy óra is rámegy, a többieket meg zavarja. Más Androidján a beállításokat eddig csak ha muszáj volt, köszönhetően a Lumiámnak, de jövő héttől az új 4X lefoglal. -
axelot74
csendes tag
válasz
zserrbo
üzenetére
Multiling O Keyboard, és olyan layoutot csinálsz, amilyet akarsz. Minden testreszabható benne: szín, méret, forma, pozíció, sorok száma, kiosztás, mi jön fel hosszú nyomásra, szójavaslat, stb. Emellett ingyenes, kicsi, tudja a swipe-ot... Mondjuk a saját layout létrehozásához kell egy kis türelem és odafigyelés.
-
lócitrom
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
ezt ugyanúgy tudja a SwiftKey két fokozatban is... egyik opcióval csak a nyelvre jellemző ékezeteket adja be, másikkal meg a többi variánst is.
nem értem. egyesek egyáltalán megnézik mit tud egy alkalmazás, vagy csak úgy random a berögződéseik okán elvetik az elején az egészet és körültekintés nélkül lépnek tovább? Mi Band kezelő alkalmazásoknál meg billentyűzet kapcsán ez itt konkrétan rendszeres. nem vagyok túlzottan odáig a kínaiak csodáiért, de ahogy a telefon is bevált, úgy manapság a gyári alkalmazásaik sem éppen a leghitványabbak.
-
kriszbon
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
Ugyan már ez egy régi rossz beidegződés a régmúltból, számítógépes vonalon is ez ment anno, de még sokan most is tiltogatnak ott is mindent, mee... eszi a ramot, lassú lesz a gép/teló.

Minek vesztek ilyen tudású telót, ha egy félig butafonnal is ellennétek?

(#3576) this is life: Ide is szól.
Nagyon sok ember boldogan használja úgy a telefonját ahogy van(a többség ilyen), persze mindig is lesznek elégedetlenkedők(én is az vagyok néha).

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi