Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha számít valamit:
Én egy G630 Huaweiről váltottam erre. Az még a mai napig teljesen üzemképes, csak a kijelzőüveg már annyit kapott, hogy inkább cseréltem eme telefonra.
A sebesség ég és föld ennek a javára, a felhasználói élmény is sokkal jobb. Villámgyors alkalmazás megnyitás, és jó multitasking.
4.3-as android azon, szemben ezzel, ami bár most még csak hatos, de lesz hetes (és akár nyolcas is)A beállítások rész kicsit szokatlan volt az elején, számos furcsa menüpont, de hasznosságok.
Egykezes üzemmód (nekem néha ez az öt col is nagy, hasznos lehet. Bár hiányolom a 4.5-ös képernyőméretet, ezt beledobhatnák a nougatos rendszerbe.)
Alkalmazások klónozásának lehetősége,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest