-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz Márton #25031 üzenetére
Custom kernellel lehet, pl Clarity v3.8 ami nekem fent van, szaturáció, kontraszt, fényesség és rgb állítható.
fényesség és rgb állítható.
(#25042) zojjektum: Taskerrel próbálok valami univerzális megoldást összehozni, egyelőre ott tartok hogy az adott beállítást keresem a data-ban, de sztem pont ezért nem marad meg mivel nem menti le sehova... Xposeddal és Miui8 Tweaks-ben van egy ilyen opció, de nem tudom mennyire működik...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Márton
nagyúr
-
carr
őstag
válasz Márton #28230 üzenetére
épp csak az az ic kapott annyi vizet, h ne érzékeljen.
5e körül már új kijelzőt kapsz hozzá, némi kézügyesség, és magadnak meg tudod csinálni, ha érzel rá affinitást. yt-n van kismillió redmi 4x disassembly video.
Még talán izopropil alkohollal kimosnám a belét mielőtt összerakom az újjal. lehet az is segít helyrerakni a gyárit.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28230 üzenetére
Én vettem egy ilyen totál ázott telefont, az medencébe vagy hova esett és persze azt sem szedték szét, az akku szarrá volt ázva meg is döglött, meg 1-2 icipici USB panel korróziót leszámítva nem volt baja, vettem bele új akkut és kész. Ha lehúztad az akkut (és elég hamar szétszedted nem vártál napokig) akkor nem lehet semmi baja. Ugye ezekben a cuccokban nem maga a víz okoz kárt, hanem a víz + áram kombó (elektrolízis = korrózió eszi a rezet). Alaplapokat stb, is vízben szoktam mosni ha nagyon retkes, csak utána alaposan meg kell szárítani.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28234 üzenetére
Hagyd száradni 1-2 napig utána a kis szalagkábelek végén nézd meg megvan e minden réz stb. Nem hiszem, hogy ennyitől bekrepált, de persze bármi előfordulhat. Az érintő próbálgatás helyett azonnal áramtalanítani kellett volna, mert ha kívülről száraz is, belül a sok apró helyen biztos van víz. Érintőnek külön kis szalaglábele van, a telefont hátulról nézve az alaplap jobb felsp csücskében, esetleg azt vizsgáld meg nem csúszott e ki/okés e stb. De szerintem még van valahol egy apró vizes rövidzár azért nem működnek a dolgok a telón és nem kéne erőltetni az áam alatt tartást egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz Márton #28245 üzenetére
Képről nem lehet eldönteni, hogy van-e különbség a kiszállított panelek közt. Én már 5-ször cseréltem kijelzőt, várom a hatodikat (egyelőre még nincs rá szükség ) és egyik sem volt (használat közben észrevehetően) rosszabb a másiknál vagy a gyárinál. Sőt az első csere még jobb is volt, mint a gyári (többszínű értesítési leddel ) . Sosem a legolcsóbbat rendelem, de nem is drágát. Amire figyelni szoktam, hogy az eladónak több ezer (nagyon jó ár esetén a több száz is elfogadható) pozitív értékelése legyen és hogy 10 ujjas érintést tudjon legalább, a leírás szerint . De ezt a valóságban is tudta mind.
[ Szerkesztve ]
-
sharp007
tag
Az Alit jobban szeretem a termék alatti értékelések miatt, valamint a szállítási módok között is lehet választani. Van Web-kártyám (virtuális bankkártya), azzal fizetek. (A Hongmi talán a Redmi indiai megfelelője.) Keretest rendelj!
Redmi 4 Prime - 3/32GB - MIUI GS 10.2.2.0 - Android 6.0.1
-
LyonnaisFan1
őstag
Rendelj bátran az Aliexpressről, ha úgy van.
Most, hogy nincs PayPal, az nem jelent feltétlen rosszat.Nem egy cuccot rendeltem már a Redmihez, és beváltak. A tokom még úton van, de már várom érkeztét
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bb71
őstag
válasz Márton #28282 üzenetére
Ugyan nem biztos, hogy segít: lányom 4A-ja wc-ben landolt.
Kikapcsoltuk, majd 4 óra múlva 3 órára be, majd ropira szétszedtem. Az összes csatit és vizes részt megtöröltünk szárazra, majd 70%-os alkohollal áttörölgettem minden csatit és olyan alkatrészt a nyákokon, ahol víz nyomát láttam.Müködik. (csak a fogpiszkálóval letörtem az USB csatiban a szélső műanyag részt az érintkezők mellett, és így nem minden pocízióban tölthető.... )
Igaz, hogy álló helyzetben landolt a vízben, így a nagy nyák nem kapott vizet...[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28285 üzenetére
A zöld cucc réz korrodáció, valószínű menthető lett volna, de így, hogy ügyesen levakartad szikével a rezet, sajnos kuka a kijelző. Drága vakarás volt. Azért nem semmi, hogy egy hét után eljutottál idáig...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28287 üzenetére
Ez csak az érintő flex kábele, de mint írtuk a kijelzővel egyben van, amit nem lehet bontani, tehát csakis új kijelzővel cserélhető. De ez a legkevesebb, ahogy nézem az alaplapodon nincs olyan alkatrész, ami nem korrodált, méghozzá elég csúnyán, nem hiszem, hogy sokáig fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Márton #28292 üzenetére
próbálkozhatsz vele, ha valamiért ragaszkodsz kimondottan ehhez a telefonhoz. de ahogy a kolléga is írta megvan a rizikó. ez a kábel tényleg elég érdekesen néz ki. ilyen matt kábelt én még nem láttam. pár éles képet csinálhatnál róla. meg ki kellene takarítani, de csak így ami eddig látszik az alaplapból azért arra utal, hogy ez a telefon egyébként nem volt kímélve. az a korrózió nem egy hét alatt alakult ki.
mivel gondolom ultrahangos tisztítód nincs, így alkohol meg óvatos és aprólékos tisztogatás nem árthat.
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Márton
nagyúr
válasz Márton #28294 üzenetére
Néhány fotó, akit érdekel.
Nem ragaszkodunk ehhez a telóhoz, végülis 20 körül kapni használtat, csak eddig azt hittük 8 ezerből megúszható a dolog, de ha necces, akkor nem tudom megéri-e vesződni vele, vagy ezt inkább feltenni apróra 5 ezerért.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28295 üzenetére
Ezek a képek alapból nem a legjobb minőségűek, belenagyítani sem nagyon lehet, mert alacsony felbontásúak. De az első képen tisztán látszik a legapróbb smd kondik, ellenállások stb. is szinte mind korrodáltak. Én továbbra is azt mondom, hogy úgy kezeld, mint egy időzített bombát, és örülj minden percnek amíg még működik. Azt, hogy meddig, megjósolni senki nem fogja tudni.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Márton #28300 üzenetére
Ultrahangos tisztító nélkül amit tehetsz: fogkefe + alkohol, adsz neki, és imádkozol sokat. A flex is talán menthető, a képen a pirossal jelölt rezeket kellene összekötni ahol kékkel jelöltem, persze ehhez kellenek szerszámok, eszközök, kis hozzáértés.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Márton #28295 üzenetére
igazából olyan kép kellene, amin a kábel érintkezői élesen látszanak. bár ha a többiek így is relatíve biztosra merik mondani, amit, akkor persze mindegy.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Márton #28338 üzenetére
Tegyél alá kétoldalú ragasztót. Vágsz egy vékony csíkot, alárakod, ragad, örül. Ha nincs otthon, akkor amikor szeded szét, az akku alól próbálj megmenteni egy kicsit. Elég egy kis darab, nem kell sok. De nem csak a gombokhoz fog kelleni ha jól emlékszem (bár nemrég Redmi 5pluson cseréltem kijelzőt, ott minden alkatrész alá kellett és nem volt a kijelző mellé téve, szerencsére volt otthon). Szóval szerintem több is fog kelleni. Próbálj meg kérni valakitől egy 10-15cm-es darabot, az bőven elég lesz.
-
Cyrin
addikt
válasz Márton #28356 üzenetére
egy hete lesett a 4x-em a WC-ben 1,5 m-ről pont pofára, (Nillkin kemény tok van rajta, csak a hátulján, kis peremmel fordul be az elejére). komolyan megijedtem, hogy na ennek most tuti vége, és halvány gőzöm sincs mit tudnék venni helyette ami mindazt tudja amit a 4x (kis méret, infra, nagy akku, 2 sim+microSD (ezt nem tudja de ilyen kéne), jack cstlakozó)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Márton #28377 üzenetére
én semmivel. fóliát nem szeretnék, karcolni nem szoktam a kijelzőt, tempered glasst kerestem volna törés ellen.
a lekerekített élek miatt viszont ez problémás, ezért kisebb az is amit neked ajánlottak, mert ha kiér a széléig, akkor el is áll a lekerekítésnél, alámegy a por és feljön az üveg.
vannak ragasztós verziók amik nagyjából kompromisszumot jelentenek, próbáltam ilyet venni, vettem 2-3 fajtát is de minddel katasztrofális volt az érintésérzékelés, úgy hogy vettem egy kemény nillkin* tokot meg nagyon vigyázok.
ez egy kicsit a kijelző szintje fölé ér oldalt, ha telibe kapja kijelzővel lefelé a padlót akkor talán van benne annyi rugalmasság hogy kimozogja az erőhatást, és egyébként sokkal elegánsabb is mint akármelyik szilikonbugyi.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Márton #28377 üzenetére
Oldalra nyíló, mágneses, flipes tokkal. A két éves készülékem így még karcmentes.
Ronda mint a bűn, de hát valamit valamiért...MamboRider :én is ezért váltottam le egy 9 SE-re 2 napja, na meg a kicsi tárhely, és a pocsék fényképező miatt. hetente újraindítottam, kétszer teljesen újratelepítettem, mégis lassú, szaggat minden rajta. Ez viszont sajnos zsebbe nyúlós eksön volt....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest