- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
zoleeno1 #18359 üzenetére
Igen. Hasonlót tapasztaltam én is, most is szokták mondani hogy nem az igazi a hallhatóságom. Nagyon régi (értsd: 12 éves) telenoros kártyával is, új telenoros kártyával is, új vodás kártyával is. Nem valószínű tehát, hogy a hálózat hibája. Fülhöz emelve, kihangosítva, és BT kihangosítóval sem jó. Kezd elegem lenni belőle, hogy ez a telefon mindenre jó, kivéve az eredeti funkciójára. Iszonyúan dühítő. MIUIHU legfrissebb, stock kernel.
-
Daemos
tag
válasz
zoleeno1 #17836 üzenetére
Szia.
Először is gratulálok a telcsihez a családban !
Látom a problémád és ebben szeretnék segíteni mert igazából nicsn veszve a dolog.
Az alábbi linken tudod megnézni hogy hogy kell kikapcsolni a gyári alkalmazásokat!
Én ennek megfelelően jártam el majd utána leszedtem az alkalmazást és tökéletes minden
Nekem se kellenek a play filmek meg ilyenek...
Ha gond van szólj!
Ui: megelőztek!
-
orso0355
őstag
válasz
zoleeno1 #17704 üzenetére
Szerintem ne TG-t tegyetek rá, mert az érintés érzékenységét képes eléggé befolyásolni. Nekem is volt, én nagyon szerettem, nem zavart a különbség, de aztán rátettem egy másik fóliát (keresővel meg fogod találni, részletesen dokumentáltam), és az van a mai napig, imádom, olyan, mintha nem lenne rajta semmi.
Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná? (Nekem mondjuk épp a fülbevaló miatt kell a fólia, amúgy sima "belebújtatós" tokom van.)
-
grafnet
veterán
válasz
zoleeno1 #17710 üzenetére
Kereső...
"Tok" szóra...
Felhasználóra...Nem flip, de egészen korrekt! Kicsit már elszíneződött a hátulja, de ennyiért nem érdekel különösebben. Asszonyt sem zavarja.
-
grafnet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest