Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tézé81
tag
válasz

retesz147

üzenetére
						Csupa jó hír
 Akkor sem merem 
 Ha megkerüli az OTP a hacket, gázban vagyok. Egyszer már ráfáztam. De mindenképpen biztató hírek! De ha már van xposed-ed, miért nem próbálod ki ezt: Intelli3G, vagy valamelyik hozzá hasonlót. Emlékeim szerint tudja azt, hogy kikapcsolt képernyőnél automatikusan visszakapcsol 3g-re, vagy 2g-re, mikor feloldod, meg fellép 4g-re. Bár régen használtam... A Te gondod így könnyedén megoldódna. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Akkor sem merem 
 Ha megkerüli az OTP a hacket, gázban vagyok. Egyszer már ráfáztam. De mindenképpen biztató hírek! De ha már van xposed-ed, miért nem próbálod ki ezt: