Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
RAZR_v3
üzenetére
Nézd, a biztonsági frissítések jönnek, a MIUI meg lefedi úgyis az androidot. Amikor 6-ról 7-re frissült, én baromira nem vettem észre semmit. Talán a két alkalmazásos képernyő nem volt, de lehet igen, már nem emlékszem. Őszintén szólva egy átlag user számára halál mindegy, hogy a miui 9 vagy 10 alatt android 7 vagy 8 esetleg 9 röfög. És a frissítések miatt a régebbi androiddal is biztonságban vagy. Nem mellesleg az újabb androidon meg olyan gond lehet, hogy nem fut pl. bizonyos 3 betűs magyar navi program. Szóval a lényeg, hogy nem tudom miért kéne azon tipródni, hogy milyen android fut a telefonodon. Aki meg nem átlag user és arra izgul, hogy a telefon névjegyben a verziónál minél nagyobb szám legyen, az úgyis kapar magának főzött romot és örül.
-
csakb
őstag
válasz
RAZR_v3
üzenetére
Hát igen.
Én mondjuk teljesen jól elvagyok a legutolsó eu stable-lel. Minden működik, nincsenek parajelenségek, és még van camera2 api.
Szóval szerintem így hagyom, amíg hardveresen fel nem dobja a pacskert. Már nem akarok kísérletezni új romokkal, meg azon parázni, hogy ha jön frissítés, akkor épp mit rántanak ki alólam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest