Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
trebrona #18790 üzenetére
És lőn, működik, köszönöm! Azt hittem a rendszeralkalmazásokban lehet frissíteni, ott pedig ugye nem talált semmit.
(#18793) grafnet: köszi! úgy tűnik a frissítés előtti verzióban nem volt helyi menü..
Amúgy így 1 nap után:
- Sima volt a költözés WP-ről. Mondjuk az sd kártya, google és outlook fiók sokat segített. Az ebben a hozzászólásban szereplő módon az sms-eket is sikerült áthozni. Percre pontos időpontot mutatnak, karakterek rendben. Pedig nem volt kevés, 5 év termése...
- A viber/messenger beállításokkal megszenvedtem, pedig az összefoglaló alapján csináltam, de már működnek rendben.
- Minden beállítás nagyon el van dugva, sok helyről kell összevadászni. Viszont ezeket nagyjából egyszer kell megcsinálni.
- Farmerzsebben kényelmes.
- Minden baromi gyors, gördülékeny. A WP sajnos már nagyon nyögvenyelés volt egy szimpla böngészésnél is.
- Jó vétel volt.Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest