Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- HTPC (házimozi PC) topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
És milyen igaz. Köszönjük! Nekem 31-es van már fent, de olyan minha jobban melegedne. Te miért maradtál meg a 24-nél?????
Nekem amikor megvettem, megsem lehetett nézni a rendszerinformációt mert kidobott a menüböl. Igy egyből frissítettem a 29-re, mert az volt fent a miui oldalán, ott már betudtam lépni a rendszerinformációba, aztán most kiadták a 31-est és újból frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spotify
- Windows 10
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged