- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shame21
tag
válasz gretzky77 #1815 üzenetére
Szia! Én tőle vettem 1 év gar, de regisztráltam lenovo oldalán és ott 2 év gyári van. Zsír új bontatlan hibátlan. Billentyűzet toll nem volt hozzá de mondjuk én olyanokat nem is használok. De biztos lehet hozzá külön venni akinek kell. 100 plussz ezret nem ér a bill meg a cerka.
https://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Lenovo_Tab_P11_Pro_11_5__2K_OLED_LTE_WiFi_6_128GB_uj_1_ev_gar_127990127.htm -
Shame21
tag
válasz gretzky77 #1812 üzenetére
Én egy Lenovo p11 pro-t vettem. 6/128gb sd kártya, lte, hatalmas oled kijelző. 139.990 ft volt 2 év gari. Procija gyengébb de nekem netflix, hbo max, prime meg majd júniustól disney+ meg képregény olvasásra kellett arra tökéletes és meglepően gyors. Ipad-et cseréltem mert az 4:3-as képarányú és most már tartalom fogysztásra nem alkalmas filmezésnél a alul felül hatalmas a fekete csík. Amíg apple nem változtat ezen számomra az ipad nem opció. Amint lesz apple-ben 16:10 vagy 16:9 képarány meg oled vagy mini led kijelző akkor kifizetem a felárat mert telóm az apple már 12 éve és 5 évente cserélem ami nem mind1 a támogatás az ios-en a legjobb. Remélem segítettem a döntésben.
-
Shame21
tag
Végül ennél a kütyünél tervezek maradni. Viszont az lenne a kérdésem, hogy a prime video, hbo max, netflix megy rajta rendesen nagy felbontásban? Ez az üzemidő probléma megoldódott már? A miui 13 frissítés okozta? Asszem ennyi lenne a kérdésem. Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Shame21
tag
válasz bandigyerek #1705 üzenetére
Köszi
-
Shame21
tag
Sziasztok! Én képregény olvasáshoz meg filmezéshez keresek tabletet olyan 150 ezerig. Filmezés főleg stream netflix, hbo max, prime meg majd disney +
11 col ami még nem túl nagy és nem is kicsi. Fontos a jó kijelző oled vagy nagyon jó lcd. Meg hogy a streamingek menjenek rajta fhd ban.köszönöm a segítséget
-
Shame21
tag
Sziasztok! Én filmezéshez meg képregény olvasáshoz keresek tabletet. Oled-esbe gondolkodtam de az csak nagyba van és 11”-osnál nagyobb nem kényelmes. Bár néztem a xiaoxin pad pro 2021-et ami oled-es de arra azt írták nem egy jó minőségű oled.
szóval a pad 5 és a matepad 11 között vacilálok. Az sd kártya nem lényeg viszont a jó kijelző igen. Netflixből sd-s előfizum van így az se lényeg hogy fhd vagy sd. Google támogatás se lényeg. Mivel sehol nem tudom összehasonlítani a két kütyüt az lenne a kérdés melyiknek jobb a kijelzője véleményetek szerint. És tabletra melyik videó lejátszót ajánljátok (vlc tudom hogy van rájuk az jó?)köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest