-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Előlap nálam bìrja,nem.szeretem a fóliát,mèg nincs semmi karc rajta,hátlap nekem nem tűnik annyira tartósnak,tokban hordom,biztos ami biztos.A keret ilyen króm(ozott),nem tudom eldönteni,mennyire állja a sarat majd.
Anyaghasználatra egy erős 7est adnèk 10ből,a hátlap ès az antennás műanyag rèsz között nem 100℅os az illeszkedès,de nem is zavaró. -
Criminal017
őstag
Ennél a töltőfejnél szó sincs gyorstöltésről. Ez csak annyival fogja tölteni, mint amennyit a telefon felvesz.
Qualcomm Quick Charge töltőt keress, ilyeneket pl: [link], [link] vagy az Ugreen cuccait érdemes még megnézni: [link]Egyébként megterheli az akksit ez a gyorstöltés, nincs igazán értelme.
Blitzwolf cuccokat Banggoodról érdemes venni, Ugreen cuccokat meg a hivatalos Aliexpress storeból.
-
*Mukeey*
addikt
Mire gondolsz?
Csak irtam,hogy èn miről váltottam rá,iphone sebessège nem volt okès nekem,bár ott csak 1gb ram van,de minden alkalmazást újratöltögetett,böngèszője lassú volt,akku se volt az igazi...sztem harmad áron ez egy jobb kèszülèk!
Elötte nekem is Sam Note volt mindig,2-3-4,azoknál is jobb sztem.
Ennyi,semmi extra😎 -
Jhonny06
veterán
Mi4-ről váltottam (5 inch), egy perc alatt megszoktam a kijelző méretét, de már maga a telefon se tűnik nagynak (mondjuk nagy kezem van viszonylag). Mondjuk én imádom a nagy kijelzőt, a 6.4 inch kb. most olyan, mint a 3 inch, szóval ne belőlem indulj ki..
Nekem eddig a zsebbel nem volt probléma, simán elfér. Néha táskában hordom. Az egykezes használat nem igazán valósítható meg, amúgy nincs különösebb probléma a méretével, nem kényelmetlen vagy ilyesmi.
-
Keresztapper
senior tag
OnePlus One. Azt is és ezt is a baloldali nadrágzsebemben hordom, de igaz, hogy az egyik nadrággal el kell mennem a szabóhoz, mert abból kilóg valamennyire. Cipőt kötni ne akarj vele, és a nézésem után már a járásom is érdekes lett, főleg lépcsőzni izgalmas vele, de leszarós a dolog, mert annyira jó egy ekkora kijelző.
-
TpS
őstag
Összehasonlítás 650 vs 652
Ha van fedezet, akkor a 3/64-et javaslom inkább. -
Milestone2
nagyúr
Jelenleg mókolás nélkül magyarul tudó gyári Global még csak a 32 gigáshoz van.
Nézd meg itt a videolinket: https://m.mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_max_oriasnak_kecses_kecsesnek_oriasi/hsz_1232-1232.html
Kb ennyi ügyesség kell hogy a 64-esre feltedd a magyarul tudó xiaomi.eu (multi) ROM-ot...Teljesítménykülönbségről meg nem tudok írni, mert csak 64-esem van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest