Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
6.8.21 alatt atjon a 240es UPC-s net, ac-s routerre csatlakozva:
[Speedtest link]Szerk: playrol neha nekem is csak 500KB/s-el jon, de pl torrent vagy jo szerverrol meg van a max sebesseg.
Szerk2: Amugy lenyugozo a telo akksija. Elozo telomnak 2,5 ora kijelzo ido volt a jellemzo elete vegen, mig a Xiaomi Max atlagban 10-11 orat hoz netezessel, olvasassal

-
FreedomHUN
senior tag
Megjött nekem is a telom pénteken. Régebben nyitottam blt, nekem nem kelllett smsre várni, egyből nyithattam, feltettem a twrp-t, már van prohoz is, illetve eus romot, nekem nincs gond a wifivel. Rootoltam is a morelocale miatt, igy a letöltött progik magyarok. Mértem sebességet wifin 55/47 digis neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest