Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
válasz Imi1981 #7162 üzenetére
Akkor modem probléma lehet? Mert nem rég újat kaptam, mert 1gbps netre váltottam azóta nem működik, látja a telefon a boxot, de nem hajlandó csatlakozni, ha youtubot próbálok akkor ki írja hogy ,,hiba történt a következőhöz való csatlakozásakor: MIBOX3"
[ Szerkesztve ]
-
Tommy-1998
tag
Üdv!
Nektek sem működik a chromcast? Már itt baszakodok órák óta vele, néztem a router beállításoktól kezdve mindent, már újra raktam a rendszert is, és azóta se működik -
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #6951 üzenetére
Na megvan a megoldás, vissza kell állni Android 8.0-ára és megszűnik minden probléma, és lám tökéletesen működik szinte már hihetetlen
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával mit lehet kezdeni amikor alvó módba teszem a boxot , és ha 1-2 órával később újra bekapcsolom akkor egyáltalán nincs hang, és csak újraindításal lehet kiküszöbölni, ezt eddig nem produkálta, úgyhogy valszeg az új frissítésel jöhetett ez -
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #6215 üzenetére
-
Tommy-1998
tag
válasz Levente1991 #6216 üzenetére
Monitoral megy a box így, ha kikapcsoltam a boxot akkor a monitor is kikapcsolt, úgyhogy ez nem megoldás 8.0-as androidon problémamentes volt!
-
Tommy-1998
tag
Addig jó, még mindig problémamentes ez a 3-as széria másfél év után
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest