- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Monitor hiba topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Így is gondolkodhatunk. Viszont én hozzá voltam szokva, hogy a 6-8e ft-os Raspberry-től kezdve a 10-20e ft közti boxaimon szinte minden szempontból tökéletesen és atomstabilan futott a KODI valamelyik az aktuális elec rendszerrel. A netflix miatt próbáltam rá erre leginkább, mert azt nem tudják rendesen. Ezek után kicsit fura volt, hogy az olcsóbb eszközeimhez képest pont az SW-ben vérzik el a Mi box. Nem mondom, hogy használhatatlan, de ha kipróbálsz egy 10ezres Amlogic boxot akkor azért látni fogod, hogy a KODI sokkal többre is (pl. fényévekkel jobb képminőségre) képes mint amit ez tud kétszer annyiért.
Én is pont egy NAS-ról használnám a kodit, de már nem tudok ennyi kényelmetlenséget sem elfogadni, a korábbi boxaimmal megszerzett tapasztalataim miatt. A helyedben kipróbálnék egy Z6+-ot vagy hasonló 912-es boxot, mert az tudja a kadenciahelyes lejátszást amit a Mi boxok nem, nem lesz gondod az ébresztéssel sem, USB-LAN átalakító sem kell a NAS-hoz mert van Gbit portja, és a box távirányítóját is elteheted, mert elég a tv sajátja a kezeléséhez.
-
Sakic19
csendes tag
Ugyanígy jártam a MiBoxS-el. Fix 12-es csatorna volt és nem látta a wifit, ideiglenesen átlöktem automatára és lőn világosság. Még azt sem mondanám, hogy nagy az interferencia mert családiházas övezetben max 4-6db router lehet hatótávon belül... (2,4Ghz). Panelban persze ment minden mint a karikacsapás
-
Peczek
aktív tag
Elvileg az S/PDIF lehet optikai és elektromos is, ha jól értelmezem a leírást, de én nem nagyon értek hozzá.
Van egy BEHRINGER UCA202 külső USB-s hangkártyám, tegnap azt bedugtam a Mi Box USB-aljzatába, és vígan meghajtotta sztereóban. Lehet, hogy ennél maradok, csak kell valami USB hub, hogy a pen drive is bedugható legyen.
(#2859) DarkByte: vagy marad a 10m-es jack-RCA kábel, amit megrendeltem 450 Ft-ért.
Vagy veszek egy ilyet 10 dolcsiért: "The best quality", engem meggyőzött
-
Vitee
aktív tag
Szia, elég vicces de pontosan így jártam. Nézzük a filmet erre elkezd frissíteni... Mondom mi a...
Oké megcsinálja, folytatnánk a filmet erre a Kodi a filmet betölti majd 100-nál megáll és nem mennek a filmek...
Hangtovábbítást kikapcsolva meg megy, de nincs DD hangom... Hát szétvert az ideg. Letöröltem Kodit, mindent csináltam, de semmi.
Aztán a Box beallitasaiban láttam, hogy az Audional PCM volt beállítva Auto helyett.
Így már szépen átment és van DD hangom. Már ki akartam vágni az ablakonJa nekem is optikai kabellel van.
-
-
-
azbest
félisten
Ha még nem próbáltad, akkor nézd meg a chromecast módot is. Telefonról appokból (youtube, más videós, zenés appokból), pécés chromeból át lehet küldeni tartalmat rá (3 pötty menü jobbra fenn és átküldés, van ami a tartalmat küldi, pl hbo go oldal, de lehet a böngésző tabot vagy a teljes képernyőt is).
Mivel közvetlen az erősítőbe megy a hang, pédául a tévé nélkül is tudsz rá küldeni zenét. Én a google play musicot használom, de más zenés appok is támogathatják.
Csak ugyanazon a wifin/hálózaton kell lennie, mint amiről küldeni akarsz rá. Úgy műküdik, mint az igazi chromecast.
(#582) Prien
dobd fel rá a telenor mytv-t, a start pakk ingyenes azzal a néhány minimál csatornával -
azbest
félisten
Hát a tévé és erősítő képességeitől is függhet, hogyan érdemes felfűzni őket.
Van hogy a tévére érdemes a boxot dugni és ott valami hdmi return channel-en megy át a hang az erősítőre másik hdmi kábelen. (nem mindegy, hogy melyik hdmi portra mi van dugva)
Van, hogy az erősítőre érdemes a boxot dugni, csak úgy esetleg a tévé hangja nem megy az erősítőre.Elvileg az optika bizonyos esetekben limitált lehet a hdmi2.0-ához képest. De ezt én is csak hallomásból ismerem.
-
azbest
félisten
Gondolom a megjelenítőd is 720p-t tud. A box beállításainál meg tudod nézni, hogy milyen felbontást használ. A youtube nem vált fel nagyobb felbontásra, mint amit a megjelenítő tud. A hdmi kapcsán is inkább az lehet, hogy nem jól van összeállítva a rendszered. Gondolom nem a tévére kötötted az optikait.
Esetleg azt ellenőrizd le az about menüben, hogy befrissült-e már a legfrisebb 1304-es build verzióra. Lehet még sokkal korábbi rendszer volt rajta és még azt használja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest