Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Valaki el tudna magyarazni nekem, hogy hogyan tudom torolni az orarol a feleslegesse valt ebreszteseket eltavolitani?
Probalkoztam mar a Mi Fit-ben az ebreszteseknek azzal, hogy:
- hosszan nyomtam a felesleges ebresztest hatha megjelenik vmi olyan lehetoseg, hogy torles.
- hosszan nyomva oldalra huzni.
- a szerkesztesben is keresgeltem.Ennyire ugyetlen vagyok es nalam / velem van a problema vagy a Mi Fit ilyen butuska?
-
twollah1976
őstag
En vagyok a finnyas szemu vagy tenyleg nem eleg elesek a feher betuk szelei a kijelzon?
Ugy latom mintha allandoan el lenne tolodva egy pixelni voros sav a fehet betuknel.Jo par AMOLEDes telefonom volt es ilyet meg sose tapasztaltam.
-
twollah1976
őstag
válasz
lócitrom #1992 üzenetére
Meg elvileg demokraciaban elunk es mindenki azt gondol, mond amit akar, nekem a tort programrol az a velemenyem, hogy inkabb egy allam lopja az adataimat, mint egy tort program tegyen taccsra anyagilag, erkolcsileg.
Anno jo 10 evvel ezelottig warezoltam, akkor balga modon osszeszedtem egy virust a gepemre, a vege a komplett rendszer ujrahuzasa volt.
Azota a warez, tort program hasznalata nem opcio nalam, inkabb megveszem, tamogatom a fejlesztot, ha draga akkor keresek ra olcsobb, ingyenes alternativat.Nalam a tort program hasznalata az jelenti, hogy a SATANnal cimboralok es ez mint milyen nem hivo embernek elfogadhatatlan.
-
twollah1976
őstag
Hat ez a MiBandage megy a kukaba, sokadszori probalkozasra se akar csatlakozni.
Oreg vagyok en mar ahhoz, hogy uj trukkot tanuljak.
Telefon ujrainditas is volt.
-
twollah1976
őstag
Van masik program is a karkotohoz a Mi Band-on kivul?
-
twollah1976
őstag
Kb. mennyi ido alatt tolt fel teljesen a karkoto ha kb. 18%-on volt a toltottseg.
Ha a szamitogep USB portjarol toltom akkor lassabban tolt, mint egy atlagos USB-s toltovel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Próba
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest