Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
solor
tag
Szerintem a Piston 3 Youth Edition és Soundmagic ES18S is szépen, tisztán szól (kategóriájához képest persze).
-
solor
tag
válasz
Viktor0610 #6019 üzenetére
Kösz, hogy kiprobáltad. Nálam csak annyit ír a SE, hogy "hiba", pedig megvettem. Mindegy, egyelőre maradok az ESFE - nél...
-
solor
tag
válasz
Viktor0610 #6014 üzenetére
Solid Explorerből akartam telepiteni, de nem mutatja a listán. ES File Explorernél felajánlotta, engedélyeztem, és müködik az apk telepitése.
-
solor
tag
Nem play-ból letöltött alkalmazások telepitését hol kell engedélyezni oreo-n?
-
solor
tag
Valahol beállitottam a telón, hogy bootolás előtt kérjen mintát/jelszót. Most viszont kikapcsolnám, de nem találom ezt a beállitást.
Valaki tudja, hol kell kikapcsolni?
-
solor
tag
Van esetleg valaki, aki használt redmi note 3 pro-t is? Érdekelne, hogy ahhoz képest milyen képeket készit az A1 (16Mp vs. 2x12Mp).
Köszi annak, aki érdemben válaszol...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest