Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csori72
aktív tag
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
silver10 #10726 üzenetére
Nekem szombaton megvolt a törésteszt is. Emeletről lefelé jövet kb. 3-4. lépcsőfokon jártam amikor kiesett a kezemből. Lábbal próbáltam kicsit tompítani, nem tudom megítélni, hogy sikeres volt vagy nem (mi történt volna ha...). Tok nincs, csak gyári fólia a kijelzőn. Mivel legalább 2 m-t zuhant hideg burkolatra meglepően kevés sérüléssel megúszta. Jobb alsó sarkára (jackhez közeli) esett, ott van 2 mm2-es horpadás (fél mm mély lehet), mellette felületi sérülés és a másik sarkon is egy kisebb felületi sérülés. Szóval a hátlap az kuka, bár annyira azért nem vészes (majd ha nagyon zavar talán kicserélem). Nyilván szerencse faktor is volt ebben bőven, de semmi más nem sérült, minden működik. De néhány évet azért öregedtem, egy fél perc alatt. Ja nekem nem szokásom "dobálni" a telefonjaimat, utoljára vagy 3 éve történt ilyen velem. Persze rendeltem tokot (mást mint te), csak még nem ért ide.
-
buca84
őstag
válasz
silver10 #10344 üzenetére
Ha visszaolvasol nekem is ez volt a problémám. Nerd fórumtárs azt javasolta, hogy linux alól próbáljam meg. Linux alól kb 5 perc volt az egész az apk telepítést is beleértve.
Linuxmintre (ubuntu variáns) ezt raktam csak fel:
sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastbootAz xda-s leírásban pedig a manual leírást csináltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest