Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Kis beszámoló a SuperiorOS romról. Nagyon jó rom, stabil volt nálam végig, nem volt összeomlás v hibaüzenet egyszer sem. Strix+ kernel van benne mi viszonylag jónak mondható, de én telhetetlen voltam és lecseréltem, először Halifax majd Lightning kernel-re ami után mintha jobban merült volna, ezért a lenti képek nem telesen tükrözik a valóságot akkuidő tekintetében. Még egyszer ki fogom próbálni hagyom a gyári kernelt és meglátjuk mit mutat. Android 10- es alapú egyébként a rom, azért váltottam PE Plus Editionról mert Vibernél nem jelzett az értesítő lednél, ennél viszont tökéletesen működött.
(Ne tévesszen meg senkit gyárilag Strix+ kernel van benne csak a képen már ki van cserélve Halifax-ra)Jelenleg Syberia OS van a telón ami Android 9 alapú, szintén nagyon jó rom és stabil. Még tesztelem, de addig pár kép:
Ja és én mindig 91-92% ig töltöm, ha nem felejtem el és 20% alá nem nagyon engedem esni az akksit.Szerencsére a legtöbb custom romban így ezekben is már be van építve a Boeffla Wakelock blocker én emiatt váltottam stock romról, mert előjött az usb.7000000 (vagy mi a neve) wakelock ami nem engedte aludni a telót. Viszont Smartpack Kernel managerrel ez kilőhető, ha a kernel is tudja.
Ui: Eddig akkuidőben nálam a PE Plus Edition volt a befutó csak Viber nem villogott, ha üzenet jött ezért megváltam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W