Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nerazim

őstag

Üdv!
    Kis beszámoló a SuperiorOS romról. Nagyon jó rom, stabil volt nálam végig, nem volt összeomlás v hibaüzenet egyszer sem. Strix+ kernel van benne mi viszonylag jónak mondható, de én telhetetlen voltam és lecseréltem, először Halifax majd Lightning kernel-re ami után mintha jobban merült volna, ezért a lenti képek nem telesen tükrözik a valóságot akkuidő tekintetében. Még egyszer ki fogom próbálni hagyom a gyári kernelt és meglátjuk mit mutat. Android 10- es alapú egyébként a rom, azért váltottam PE Plus Editionról mert Vibernél nem jelzett az értesítő lednél, ennél viszont tökéletesen működött.

(Ne tévesszen meg senkit gyárilag Strix+ kernel van benne csak a képen már ki van cserélve Halifax-ra)

Jelenleg Syberia OS van a telón ami Android 9 alapú, szintén nagyon jó rom és stabil. Még tesztelem, de addig pár kép:

Ja és én mindig 91-92% ig töltöm, ha nem felejtem el és 20% alá nem nagyon engedem esni az akksit.

Szerencsére a legtöbb custom romban így ezekben is már be van építve a Boeffla Wakelock blocker én emiatt váltottam stock romról, mert előjött az usb.7000000 (vagy mi a neve) wakelock ami nem engedte aludni a telót. Viszont Smartpack Kernel managerrel ez kilőhető, ha a kernel is tudja.

Ui: Eddig akkuidőben nálam a PE Plus Edition volt a befutó csak Viber nem villogott, ha üzenet jött ezért megváltam tőle.

Új hozzászólás Aktív témák