- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
válasz
ricogsm #2811 üzenetére
Szia.
Az AICP rom van fent [link]
A Poco-nál ez volt a kedvenc.
Full magyar a beállítások menüje.
Van Galéria,hivásrögzites (kitűnő), Miui kamera még nem fagyott le
Az ujjlenyomat olvasó és az Aod nincs szinkronban, néha nem old fel,ennyi a hiba, elvileg egy másik kernel,vagy vendor firmware megoldja ,de most nincs erre időm a béta EU-t fogom használni a következőkben. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
#2813 Blackpanth'r
A Masik Rom kb.fél évente frissül,egy párszor vissza tértem rá.
#2812nabradissimo
BL nyitás után megoldható a hívás rögzítés EU béta, Stabil vagy akár a Globál Stabil-ra is telepíthető....vagy custom rom ami tartalmazza. -
Blackphant'r
tag
válasz
ricogsm #2811 üzenetére
Zip fájlt kell flashelni twrp-ben a gyári esetében is.
Miuimixet is csak twrp-ből tudod telepíteni mert custom rom. Nálam is van fent két hete, az utolsó két heti béta. Meguntam a masikot mert nem jött rá frissítés egy hónap alattStabil, jó üzemidő, aod szinte minden értesítést mutat bár nem tudom az eu-s hogy áll mert január óta nem volt fent. Ennek az alapja az eu-s de annak a hibáit is javítják vagy ki sem adják inkább, illetve a global romokból is beleteszik ami működik.
Itt a telegram [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest