-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Akkor nem izgulok, majd jön.
Köszi mindenkinek!Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
TomPack
őstag
válasz mgTerminator #5151 üzenetére
Neked sikerült rájönnöd, hogy hogyan lehet betűtípust módosítani?
-
emilll
tag
Köszi, a Halloween-est nem ismertem, de az a gond, hogy nekem pont fekete kellene ami nincs (bár addig még lehet).. Meg egyébként is elég szűkös a készlet és nem értem miért. A Pro megjelenésével biztosan sokan inkább azt veszik, tehát inkább nagyobb készletnek kellene lennie.
-
Strauss
senior tag
Odyboy- egy szavazást írjunk már ki , hogy ki milyen telefonnal rendelkezik - 9T /Pro csak kiváncsiságból...
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
-
silver10
aktív tag
-
oska24
tag
Innen le lehet tölteni a China vagy EEA MIUI 11-et. Mi Flash-el fel lehet rakni, usb hibakeresés és driverek kellenek hozzá.
Vagy lehet, hogy manuális frissítéssel a telefon is megengedi felrakni.[ Szerkesztve ]
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
Obyboy
Topikgazda
Még MIUI10 van fent nekem. Környezeti kijelzőhöz lehet valahonnan újabb témákat letölteni vagy be kell érni ezzel a 16-tal?
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
hito
nagyúr
Ja hogy úgy Én nem tudom, nálam lehet valami probléma, de gcam tiszta retek képet készít a gyári apphoz képest. Én valahogy nem látom az előnyt, amit sokan igen. Az is lehet, hogy valami beállítás probléma lesz. Amit 6-os gcammel lőttem, mentek is a kukába, még belenagyítás nélkül is használhatatlan volt a minőség.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Obyboy
Topikgazda
-
Obyboy
Topikgazda
-
TomPack
őstag
Nekem sem az igazi. Portrémódban rossz helyre fókuszál. Eddig a 6.2.030 MI9SE V4 plus2 -verziót használtam nagy megelégedéssel, de ugyanazt a még augusztusban letöltött verziót visszarakva nem működik! Nem lövi el a képet. Mit tudok csinálni, hogyan tudom visszarakni a régit?
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a magyar hivatalosan vásárolt (telekom) xiaomi mennyi garanciát kap? Mert a telekom 1 évet ír a xiaomi oldalán meg 2 év van."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
Bocs nem írtam nem 9T
omfgk köszönöm a választ, azt hittem ez is olyan mint a samu hogy 1 évig viheted a szolgáltatóhoz aztán a hivatalos szervízbe. És a telekom vajon kitől veszi?
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Obyboy
Topikgazda
-
-
Obyboy
Topikgazda
Ha megveszed a prémium garit de mire szükséged lenne a gariztatásra már nem tudnak olyan készüléket beszerezni akkor a vásárlási értékét beszámítják egy új készülékbe?
Ha igen akkor tényleg megéri a felárat. (mondom ezt úgy, hogy bevállaltam a Gearbest-ről való telefonbeszerzést, minden előnyével és hátrányával együtt)"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
R a y
senior tag
Úgy tudom hogy igen.
Mikor igénybe vettem a prémium gari, amikor redmi note 5öm kijelző hibás lett, akkor értelem szerűen volt még, hiszem vásárlás után hát nappal lett hibás a teló kijelzője.Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
silver10
aktív tag
válasz instantwater #5244 üzenetére
Ahogy TomPack írta, portrémódban nem jó a mélységélesség (nem jól fókuszál). Van még csiszolnivaló. v6.2-esknél ilyen gond nincs.
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest