Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russel009
csendes tag
válasz
Atomgeszi #1842 üzenetére
Köszönöm szépen. Viszont egy fél napnyi nyomkodás után megint tanácstalan vagyok..
1. Messenger appon belül ki van lőve a rezgés értesítésekkor, illetve az alkalmazás kezelőben is kikapcsolom. Azonban néhány perc múlva automatán vissza kapcsolja magát. Túl vagyok már nagyjából 10 újra indításon és vagy 30x kikapcsoltam a rezgést, de mindig visszaállítódik. :/
2. ébresztőóra hangját nem tudom állítani. kiválasztom a nekem szimpatikusat, de mindig az alapértelmezett szólal meg. Feltételezem valami bug lehet. A kérdésem az hogy esetleg ez másnál is így van vagy csak nekem akadt be valami?
3. Mi4 telóm (Miui 9.5 stabil) akkor is ébresztett ha ki volt kapcsolva a telefon estére. Viszont a Mi 9 SE sikeresen megviccelt és elfelejtett ébreszteni. Ami azért fura mert az automata bekapcsolás fél órával az ébresztő előtt bekapcsolta a készüléket.... Más esetleg tapasztalt problémát az ébresztéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest