Hirdetés
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Helló!
Még mindig szuperül működik nálad a crDroid? Mert úgy érzem most már tényleg elérkezett az a pillanat amikor váltok kicsit MIUI-ról. Tegnap előtt kezdődött hogy készenléti állapotban sötét kijelzőnél megnyomtam a bekapcs gombot hogy a képernyőt felélesszem, de nem reagált, megnyomtam többször, semmi. Aztán úgy tizedszerre nagy nehezen felébredt a kijelző, de dadogni kezdett a rendszer egy darabig. Na mondom ok, lehet a nagy meleg.... tegnap ugyan ezt eljátszotta, de már nem ébredt fel a kijelző hiába nyomkodtam vagy hússzor. Úgyhogy hosszan megnyomtam a bekapcs gombot és újraindítottam. Nem tudom mi lelte, tuti hogy nem a gomb a szar mert bekapcsolt kijelzőnél remekül reagál a nyomásra. A rommal lehet valami, egyszerűen befagy a telefon készenlétben. EU dev. 20.6.4 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest