Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Lackki
üzenetére
Én azért nem venném egy kalap alá a hamisat az OEM-mel és az utángyártottal.
Hogy melyik szervizben kapsz eredeti akkut, az hit kérdése. Tekintve, hogy nem szeded utána szét a telefont, hogy megnézd, mit tettek bele, és nem kapod meg a régit sem, hogy összehasonlítgasd.
Ha hamisat ( és ettől még nem biztos, hogy át akartak verni a szervizben ), azt biztosan nem mondod meg, mert a hamis az ugyanúgy néz ki. Ettől hamis.
De ez kb. minden más esetben is így van. -
havri1
félisten
válasz
Lackki
üzenetére
Én azért ezt így megkockáztatva, de kizárnám, hogyha leadod a Lurdyban egy akksi cserére, akkor egy hamisítottat raknának bele. Ezért ez elég meredek kijelentés szerintem

Kicsit legyen ON- is.A hétvégén nem nagyon használtam a telefont, idle állt, pár hívás és pár üzeneten kivül semmi. Az új rom (eu dev) van fent. 0,9%/h az átlag fogyasztása. Kikapcsolt kijelzővel 0,4%/h.
Azért ez nem rossz sztem...másfél éves akksival, ami kb 78-82%-os szoftver szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő