Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
albundy87
csendes tag
szia, nekem betört kijelzővel is megy csak forgatni kell a telefont amolyan tartalék telefonnak bőven megfelel . samsung a40 lett az utódja . szerintem bőven megfelel egy átlag felhasználónak. gps megy rendesen sygic et használva, kamerája is vállalható képet készít , van nfc és nem egy féltégla!!
-
l.kiss
tag
Szia,
Kb 10 napja cseréltem le a kiváló Mi4C-t (2/16) egy LG Velvet-re. Mivel a párom egy ideje ez utóbbi típust használja, ezért nem ért váratlanul a készülék méretének növekedése.A csere okai:
- az akkut egyszer már cseréltem és ismét kezd kimúlni
- navigációra korlátozottan alkalmas az Mi4C
- software biztonság
(itt arra gondolok, hogy az általam használt Pixel Experience custom rom biztonsági frissítése nem megoldott)
- egyre paranoiásabb vagyok az adataim használatával kapcsolatban, a modernebb rendszer talán védettebb
- és jó akcióban jutottam az újhoz...A fényképező az Mi4C-ben is megfelelt számomra, a tárhelyet pedig egy MEGA account-tal bővítettem.
És azzal is tisztában vagyok hogy az Mi4c-vel búcsúzom a "szabad" rom használat világától is.Sok sikert az utód kiválasztásához!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest