Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
shun
csendes tag
válasz
darvinya #6553 üzenetére
Nem vagy te egy kicsit beképzelt, ilyen beszólással? Nagyon rosszul esett olvasni.
Azt kérted *#*#4636#*#* parancsra mit ír ki az akkura. Én vettem a fáradtságot és beírtam, hogy lássam mit mutat. Akku adatokat nem találtam benne, de a képernyőképet bemásoltam ide, okulás képpen. Jeleztem, hogy másik androidon más adatok jönnek elő. Csak segítő szándék vezérelt, erre bunknón beszólsz. Legközelebb lesheted mikor segítek neked bármiben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest