- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Sziasztok!
Mi11 5G mennyire ajánlott készülék? -
havri1
félisten
válasz
maximilien88 #244 üzenetére
A 12 már rég kint van, azóta 12.5, 12.6 is van.
Hol van ilyen, vagy mi ez?
Megnézem -
maximilien88
tag
Sziasztok,
most olvastam, hogy a MIUI 12-ben bejön az asztali mód (~ Samsung DEX) a Xiaomi készülékekbe. Erről tud vki vmit? mert ha igen akkor nálam itt a vásárlás ideje
-
havri1
félisten
Javítva lett az sms app az új romban. Bedlekrült az új google keresősáv alulra. Kicsit fura, de jól néz ki
-
muszi0521
aktív tag
Kérdésem a következő . Szolgáltatónál vet,melyik rom van fent ? Köszi a segitséget !!!
-
hunmyke
aktív tag
Sziasztok!
1-2 hete rendelkezem Xiaomi mi11i-vel, előtte Oneplus 5T-m volt, egy nagy gondom van vele, a tárcsázás. Ha elkezdem a tárcsázón írni az illető nevét, akkor az ékezeteket nem kezeli (Oneplus-nál nem volt ilyen gond). Erre van valami megoldás? -
havri1
félisten
Itt az egyik videó, itt jól elmagyarazza, melyik módoknál jellemző, sötét mód, 120hz stb.
-
havri1
félisten
Próbáltam most egy szarfonnal képet csinálni, picit látszik de előben egyből szemet szúr.
Alul felül fényesebb a szürke, középen tökéletes. És néha ez nem világos szürke, hanem vöröses zöldes, nem jöttem rá mitől ez mitől az.
link linkA proximity sensor használatával akkor szerencséd van.. Én nagyon sokszor úgy veszem el a készüléket a fülemtől, hogy jegyzetet írok, üzenetbe vagyok, vagy éppen átszerkesztem a főoldalt..
-
erzol
őstag
válasz
gretzky77 #223 üzenetére
Kb. 10 perce korom sötétben próbálom felfedezni a felhősödést, elszíneződést, de nem sikerült produkálni.
A közelség érzékelő is jól teljesít nálam. Igen, közel teszem a fülemhez és nem úgy tartom mintha dinnye lenne a hónom alatt...A zsebmód hiánya már többször megtréfált. Igazán bele rakhatná a szofver fejlesztő csapat, úgysem kell sok készülékre figyelniük...
-
havri1
félisten
válasz
gretzky77 #222 üzenetére
Ugyan az szerintem a T kijelzője, de kézbe még nem fogtam!
Az a baj a fotóval, hogy lehet úgy fotózni, ne látszódjon.. Közepes fényerőnél pl semmi sem látszik, én így használom, nem venni észre.
Yt keress rá, poco f3/mi11i screen green stb, van egy jó teszt róla.
Garancia el természetesen, de kijelzőt cserélnek, vagy jó lesz, vagy rosszabb.. Nem tesztelik erre.
Mondanak mindent. Technológia miatt ilyen, ragasztás, stb. -
-
havri1
félisten
válasz
gretzky77 #220 üzenetére
Kijelző foltok miatt jól gondold meg, ha van lehetőséged, sötétben teszteld le!
Minimum fényerő, korom sötét, és szürke hátteret keress, menü, felső sáv ha lehúzod.
Foltos alul felül, és a szürke zöld. Szinte mind szenved benne, hol jobban, hol kevésbé..
És tudd, a proximity szenzor használhatatlan, nincs zseb mód, és csak függőleges pozícióban működik, ha telefonálsz. Amúgy zsír telefon. -
gretzky77
veterán
Sziasztok, mit gondoltok megéri ez a telefon 150-ért 3 hetesen garival? Xiaomi Mi 10 Pro-t váltana, ezt már eladtam,tudom,hogy ehhez képest kamerában gyengébb lesz, illetve, hogy pár dolog hiányozni fog, gyorsabb töltés, vezetékmentes töltés......
-
Exelsior
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan tokot aminek szövetes a belső része?
-
havri1
félisten
Hydrogel fólia. Utestol nem véd, karcoktol, és regenerálódik, rohadt jó. Ali, pár dodo
-
hallerlaller
addikt
Kinek milyen fólia vált be? Azon filózok teszek rá, a gyári kezd kopni meg elmászni.
-
Kincici
csendes tag
válasz
Bumer725 #180 üzenetére
Volt. Nem whatsapp közben, hanem normál hívás közben, ha elveszem a fülemtől a telefont, sokszor nem kapcsol vissza a képernyő. Sajnos több az olyan eset, hogy sötét marad, mint hogy visszakapcsolna. Állítólag egy proximity szenzor nevű alkatrész lenne a felelős ezért, de ezekben a telefonokban nincs ilyen. Helyette valami ultrahang alapú (szoftveres) megoldással akarnák szimulálni a hangszórón keresztül, csak éppen nagyon rosszul működik. Érdekes, hogy ilyen esetben még manuálisan sem lehet visszakapcsolni a képernyőt, se a power gombra, se dupla érintésre nem reagál. Ilyenkor marad a kezed legyezgetése a hangszóró előtt, hátha történik valami. Rendkívül bosszantó dolog ez egy ilyen szintű telefontól.
-
Raul227
aktív tag
válasz
hallerlaller #207 üzenetére
Láttam utánvéttel 390 forint pluszba írta. Persze nem rendelem meg csak érdeklődök, gyanús az egész, persze magánszemély... Hol lehet jelenteni? Amúgy a Google dobta ki keresésre.
-
hroberto
veterán
válasz
hallerlaller #207 üzenetére
Ráadásul még egy telefonszám sincs ahol esetleg elérhető lenne a "bolt". Lagalábbis én nem találtam.
-
hallerlaller
addikt
Hm, teljesen friss weboldal, egyéni vállalkozó nevén fut, minden termék gyanúsan olcsó még áfa nélkül is.. itt valami sumák van a háttérben, kétlem hogy Nagykátán a földúton megközelithető családi házban lenne valami komoly raktár
Hol találtad ezt az oldalt?
Szerk: nálam en látszik utánvétes fizetés, csak előre fizetés, szerintem ez egy ordas nagy kamu oldal, nehogy megrendeld innen.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, valaki ismeri a webtermekek oldalt? Eléggé gyanús oldal de elvileg van utánvétel. És elég olcsó.
https://webtermekek.hu/mobiltelefon/58159-xiaomi-mi-11i-8-128gb-dual-sim-mobiltelefon-fekete.html -
hallerlaller
addikt
Na csatlakoztam én is, Mi 9-et váltott egyelőre nagyon elégedett vagyok a negatívumokat sem nagyon észleltem nálam az Mi 9 jobban melegedett és képeket is jobbakat csinál szerintem. Nagyon tetszik a duál hangszóró végre nem tudom letakarni a kezemmel meg a kamera lyuk is nagyon apró szinte semmit nem zavar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Nők, nőügyek (18+)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest