- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul227
aktív tag
Röhejes kérdés (illetve az ok, hogy fel kell tenni) de ha hívnak, hogyan tudom kinyomni? Mert csak felvevő, zöld gomb van...
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, a telefont 3 napja vettem, amivel nem vagyok eddig megelégedve az az akksi. Ha nem nyomkodom 1.5 nap, de ha igen akkor max egy nap. Többet vártam egy új telótól, másfél éves huawei p smart z-m majdnem ugyanezt hozza. Képernyő 60hzre van állítva amúgy.
-
Raul227
aktív tag
válasz
hallerlaller #207 üzenetére
Láttam utánvéttel 390 forint pluszba írta. Persze nem rendelem meg csak érdeklődök, gyanús az egész, persze magánszemély... Hol lehet jelenteni? Amúgy a Google dobta ki keresésre.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, valaki ismeri a webtermekek oldalt? Eléggé gyanús oldal de elvileg van utánvétel. És elég olcsó.
https://webtermekek.hu/mobiltelefon/58159-xiaomi-mi-11i-8-128gb-dual-sim-mobiltelefon-fekete.html -
Raul227
aktív tag
Sziasztok, kb 1 hónapja akarok venni egy ilyen telót de egyre feljebb megy az ára. Mobilcornerről vagy hasonló oldalról. Anno 150 felett volt, gondoltam várok míg alá megy. Most alig lehet pár helyen venni, az arukereson néztem, és ahol van ott is 180 majdnem. Hiány van belőle vagy mi? Minden telefon ára feljebb ment, vagy csak ez? Pedig elvileg amint kijön lejjebb ment eddig mind, elavulás, jönnek az újak stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest