- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Állítottam az energia kezelésen, hogy ne zárja be a messengert, meg beállítottam az alkalmazás engedélyeknél az automatikus indítást, egy darabig jó volt, most megint duplán kapom az órára az üzeneteket, de nem is egymás után hanem egyszerre jön kettő ugyanaz az üzenet. Ráadásul vibernél is ez a helyzet, tehát nem a messenger a ludas hanem szerintem a huawei healt app... Csak tanácstalan vagyok mit kezdjek már ezzel..
Ugylátom kezdődik a vesszőfutásom az miui-val, ezt emlegették huawei csoportba, hogy szopóka lesz dolgokkal én meg jól nem hittem el
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Last Epoch
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Vicces képek
- Canon EOS DSLR topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest