Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! a legfrissebb miui8 at hol találom mi2-höz?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18560 üzenetére
gravitybox al kb mindent testre tudok szabni amit szeretnék. miui is jo a tobbi romhoz képest, de a gravitybox és miui között ég és föld a különbség. illetve amiket pedig csak a miui tud arra nincs szükségem...
nekem jelenleg is ez van fenn. a call recorderből hol a trial verzio? kipróbálom neked ha szeretnéd. meg erre gondoltál?
-
neil_mullen
aktív tag
köszi. megmondom őszintén ezt én is megtaláltam, csak ne akartam elhinni hogy ilyen kevés van. de mind1 is mert most az aosp-vel próbálkozom... csak állandóan leáll a google play
-
neil_mullen
aktív tag
wsm modulokat találok valahol miui 7 hez? csak azért mert akármit néztem eddig mind ki volt emelve hogy miui-vel nem működik...
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! nem rég ujraraktam a romot (eu 6.2.25 dev), de egy ideje már nem jönnek a megszokott frissítések a mi2-mre... valami változás van, vagy én nézek be valamit?
(#18092) bzsolt99: az smd forrasztós helyet meg tudod írni?
-
neil_mullen
aktív tag
a 6.2.25 frissités után nektek is eltunt a miui browser?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Nerazzurri95 #17713 üzenetére
Karavik, Nerazzurri95: köszi a segítséget minden jól működik! viszont érdekes, de kamera nekem hibátlanul mukodik (mi2/32gb)...
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Nerazzurri95 #17707 üzenetére
én ezt már végigcsináltam, itt vannak a méretek:
u0_a63@aries:/ $ df
Filesystem Size Used Free Blksize
/dev 962.0M 68.0K 962.0M 4096
/sys/fs/cgroup 962.0M 0.0K 962.0M 4096
/sys/fs/cgroup/memory: Permission denied
/sys/fs/cgroup 962.0M 0.0K 962.0M 4096
/sys/fs/cgroup/memory: Permission denied
/sys/fs/cgroup/freezer: Permission denied
/mnt/asec 962.0M 0.0K 962.0M 4096
/mnt/obb 962.0M 0.0K 962.0M 4096
/system 1009.3M 620.8M 388.5M 4096
/data 27.0G 6.8G 20.2G 4096
/cache 378.2M 10.3M 367.9M 4096
/persist 7.9M 4.1M 3.8M 4096
/firmware 85.0M 50.7M 34.3M 16384
/mnt/shell/emulated: Permission denied
/mnt/shell/emulated/0: Permission denied
/storage/emulated 962.0M 0.0K 962.0M 4096
/storage/emulated/0 27.0G 6.8G 20.2G 4096
/storage/emulated/legacy 27.0G 6.8G 20.2G 4096
1|u0_a63@aries:/ $ha neked mukodott, akkor megcsinalom en is ezt, és utána simán a twrp alól felrakom a cm-et?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Nerazzurri95 #17703 üzenetére
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Nerazzurri95 #17691 üzenetére
jól hangzik, de a kamera bug pontosan mit takar?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! ha jól látom elérhető a 7.1 a mi2-re, érdemes felrakni? elvileg az enyémen developer van, egyáltalán lesz valami különbség, vagy az enyém már tudja?
más: cm-el próbálkozott valaki mi2-re? mennyire stabil?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
szeretném ujrarakni a rendszert, de a recovery menüben hiába nyomok rá az install update.zip-re visszadob (akksi feltöltve). valakinek valami ötlete?
-
neil_mullen
aktív tag
home screen-re a keresőt honnan tudom elővarázsolni?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Williamgrant #16827 üzenetére
mármint mirecoveryvel nem? (ezért kerestem a cwm-et) de ha ugy sem, akkor mire való ez a dual bootos dolog?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16819 üzenetére
hát igen pont ezek a finomságok miatt mondtam azt hogy akkor kell nekem egy mi2... így sem rossz telefon, de azért sajnálom hogy nincsenek benne. (és akkor jól gondolom hogy a zárolási képernyőt feloldását sem lehet beállítani igaz?)
azon is gondolkodtam hogy a v5-öt visszarakom, de akkor ott mindenképp szórakozni kell a google szolgáltatásokkal, illetve tele lesz kínai szöveggel nem? azért kérdezem mert nekem valami jbl52 volt, de ugye 54 volt a legfrissebb...
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Williamgrant #16815 üzenetére
köszi... még csak pár órája foglalkozom vele, de jól szűrtem le hogy az ujabb romok (most a 7-est raktam fel) sokkal kevésbé testre szabhatóak mit a régiek(v5)? pl az értesítési sávot sem tudom ugy beállítani már...
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Williamgrant #16801 üzenetére
valaki mi2 höz tud nekem linkelni drivert? nem tudok felmásolni rá semmit...
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Williamgrant #16799 üzenetére
ennek örülök.
lcd sem vészes, találtam már 5000 től... akkor valszeg pár nap és egy boldog mi2 tulajdonos leszek
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
Williamgrant #16797 üzenetére
köszi, ertem. igen azt olvastam, de engem nem érint... meg ugye a proci kicsit gyengébb, de az se nagy baj. viszont ahogy látom, ez a foltos/befojt kijelző szériahiba, ez tovább szokott terjedni?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
mi2-t fogok venni, gps-el mi a tapasztalatotok? konkrétan azt hallottam hogy a simáé rosszabb mint az s-é... van ennek valami alapja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest