Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Karavik

veterán

válasz Lordus #18575 üzenetére

(#18567) bojtix:

Igen, én is szoktam telefonálásra használni, napi 2-3 óra telefonbeszélgetéseim vannak munkanapokon, hívásvárakoztatással gond nélkül váltogatok a bejövőhívások között oda-vissza, merged hívások (konferencia) is tökéletesen működnek. Ráadásul céges telóként használom, így fontos hogy mindig elérhető legyek és eddig nem hagyott cserben, nem érkezett panasz :) Utolsó MIUI7 kiadással nyomtam full rendszer mentést, de nem lesz rá szükségem mert maradok a MIUI8-on, engem meggyőzött és már be is laktam felkészítve a mindennapi használatra....

Továbbá:

- foglalt jelzés működik
    - ROOT van alapból a szokásos gyári ROOT access kezelő
    - kamaránál van kisebb ráncfelvarrás (funkciók máshogy jönnek elő) de lényegében az tudja mint MIUI7 esetén
    - Akkuidő határozottan jobb, mint MIUI7 (lejjebb screenshot)
    - bejövő híváskor swipe up után van ~1 mp késés amikor nem hallanak a vonal másik végén.
    Tesztelve az alábbiak szerint: Bejövő híváskor swipe up után elkezdek számolni másodpercenként 1-2-3...az 1-et nem hallják, de a 2-őt már igen. De igazából itt a késés a swipe up után a két vonal összekapcsolás késéséből adódik, a két vonal összekapcsolása pedig a számláló megjelenésekor történik meg. De ez nem ROM hiba mert hardveresen erősebb, újabb Xiaomi telók esetén ugyanezzel a kiadással nincs semmi késés.

És ne feledjük alpha ROM-ról beszélünk napi frissítésekkel és már most üti a MIUI7 utolsó dev kiadás szintjét minden tekintetben. 17-ig ezt tökélyre lehet fejleszteni...

Akkuhasználat: 5 óra kijelzőidő, 45 perc telefonbeszélgetés, Wi-Fi ON, Data ON, GPS ON, Kijelző fényerő: auto közép:

Új hozzászólás Aktív témák