Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Lordus #18575 üzenetére
(#18567) bojtix:
Igen, én is szoktam telefonálásra használni, napi 2-3 óra telefonbeszélgetéseim vannak munkanapokon, hívásvárakoztatással gond nélkül váltogatok a bejövőhívások között oda-vissza, merged hívások (konferencia) is tökéletesen működnek. Ráadásul céges telóként használom, így fontos hogy mindig elérhető legyek és eddig nem hagyott cserben, nem érkezett panasz
Utolsó MIUI7 kiadással nyomtam full rendszer mentést, de nem lesz rá szükségem mert maradok a MIUI8-on, engem meggyőzött és már be is laktam felkészítve a mindennapi használatra....
Továbbá:
- foglalt jelzés működik
- ROOT van alapból a szokásos gyári ROOT access kezelő
- kamaránál van kisebb ráncfelvarrás (funkciók máshogy jönnek elő) de lényegében az tudja mint MIUI7 esetén
- Akkuidő határozottan jobb, mint MIUI7 (lejjebb screenshot)
- bejövő híváskor swipe up után van ~1 mp késés amikor nem hallanak a vonal másik végén.
Tesztelve az alábbiak szerint: Bejövő híváskor swipe up után elkezdek számolni másodpercenként 1-2-3...az 1-et nem hallják, de a 2-őt már igen. De igazából itt a késés a swipe up után a két vonal összekapcsolás késéséből adódik, a két vonal összekapcsolása pedig a számláló megjelenésekor történik meg. De ez nem ROM hiba mert hardveresen erősebb, újabb Xiaomi telók esetén ugyanezzel a kiadással nincs semmi késés.És ne feledjük alpha ROM-ról beszélünk napi frissítésekkel és már most üti a MIUI7 utolsó dev kiadás szintjét minden tekintetben. 17-ig ezt tökélyre lehet fejleszteni...
Akkuhasználat: 5 óra kijelzőidő, 45 perc telefonbeszélgetés, Wi-Fi ON, Data ON, GPS ON, Kijelző fényerő: auto közép:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest