Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSlyTR

senior tag

válasz hevizms #962 üzenetére

Kb 10 percel azelőtt rendeltem meg tőle, mielőtt írtál.

"megbizható bejáratott webshop" kb 50 dollárral drágábban adja ugyanezt.
    A minideal és a 1949deal jött még szóba. Minideal-en 6 hó gari. Az viszont igaz, ha felszívódik az ali-s eladó, akkor szívás van, és nem érek sokat a 12 hó garival. De egy normál bolt is bezárhat.
    Arról nem is beszélve, hogy a paypal akkor már nem véd meg, ha 4 hónap után elromlik a teló és nem javítja meg.
    Az 1949deal-ről pedig nem találtam annyi jó értékelést, mint erről. Itt egy srác rendelt róla. Mindenki csak írja, hogy jó bolt, semmivel se volt alátámasztva. Antelife-ról mostanában sok rosszat olvastam. Nem küldenek csak hitegetnek, de az megbízhatóbb, mint egy ali-s eladó 99,4%-os értékeléssel, és a legtöbb hongmi eladással?
    Azért bízok ebben picit jobban, mint a felsoroltakban, mert addig nem kapja meg a pénzt, amíg én nem jelzek vissza.
    Meg tökre meguntam a keresgetést. Ennél meg egyben megvolt a csomag. Nem kell se tok, se fóliát keresgetnem.
    Nyugi ha átver nem jövök ide sírni.

• kano

nagyúr

válasz hevizms #962 üzenetére

Komolyan nem értem az embereket. 10-20 dollárokért bevállalják a bizonytalan helyet és a biztos sarcot a vámon.
    De csinálják, csak akkor ne jöjjenek utána ide rinyálni, ahogy írod is. :W :(((

doongoo
    Minden megy. Sokkal gyorsabb mint a stable v5 hivatalos rom, fullba kezeli a 2 simet. A hang problémát is javítja valamennyire de nem lesz tökéletes. Sajnos a hálózat típust nem lehet benne csak GSM-re állítani, így állandóan 3G-n lóg. Szerintem 1 napot erős használattal is kibír.

Új hozzászólás Aktív témák