Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en volt egy akció az egyik eladónál a Március 12-i Tech Reward akció keretein belül. Limitált 100 darabból 2db-ot bekockáztattam.
Viktor0610
Samsung chipes LD márkájú Class 10-es kártya. Már a 12. HW Test is sikeres! Teleírtam vagy 6x filmekkel teljesen és eddig hibamentes. Jelenleg pedig az egyik a Hongmimban van és jól teszi a dolgát. Akciósan volt 3USD, jelenleg 9.99USD. Néha ki lehet fogni jót is nagyon olcsón, de ez a 100-ból 1 kategória. Nekem *kop-kop* most szerencsém volt.Ilyen amúgy a kártya és a csomagolása:

Más:
Lehet úgy frissíteni az 5.4.1-es Bétára, hogy a belakott rendszerem megmaradjon (5.3.27)?hevizms
Próbálj meg leszedni pár MIUI V5 vagy V6 témát és azokban általában a régebbi van, amit jobban látni. Illetve valahol láttam a beállításokban, hogy átlátszó legyen-e a háttere ennek a résznek vagy sem. De nem tudom merre... annyi beállítás van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)